Culoarea anului 2024

Institutul Pantone a anunțat, joi, că „PANTONE 13-1023 Peach Fuzz” este culoarea anului 2024, fiind o nuanţă de piersică blândă care pune „accentul pe importanţa sănătăţii şi a bunăstării pentru minte, trup şi suflet”. 

Culoarea anului 2024 de la Pantone este Peach Fuzz, o nuanță de piersică blândă și hrănitoare, care ne amintește să încetinim și să avem grijă de noi înșine și de ceilalți.

Peach Fuzz este o nuanță caldă și confortabilă, care evocă sentimente de pace, liniște și conexiune. Este o culoare care ne îmbrățișează și ne învăluie, creând o atmosferă de calm și relaxare.

Pantone a ales această culoare pentru a reflecta nevoia noastră de confort, compasiune și conectare umană într-o lume adesea tulburată. Peach Fuzz este o culoare care ne invită să ne retragem din agitația vieții de zi cu zi și să ne concentrăm pe lucrurile care sunt cu adevărat importante.

Peach Fuzz poate fi folosită în orice încăpere din casă, de la living la dormitor. Este o culoare versatilă care se potrivește bine cu o varietate de stiluri de amenajare.

Iată câteva idei de utilizare a culorii Peach Fuzz în casă:

  • Vopsiți o singură perete într-o nuanță de Peach Fuzz pentru a crea un accent.
  • Folosiți Peach Fuzz ca culoare de bază pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă.
  • Adăugați Peach Fuzz prin intermediul unor accesorii, cum ar fi perne, covoare sau draperii.

Peach Fuzz este o culoare care va fi în trend în 2024 și în anii următori. Este o culoare care ne aduce bucurie, confort și speranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23.12.2023 – 07.01.2024

CONCEDIU

ERA MUSAI SA-MI IAU CONCEDIU.

SAU SA-MI DAU. (tot aia e)

Oferta Iepurasului

Magazin Online + Optimizare SEO = 4.000 lei

⇒  comanda acum!

error: Conținutul este protejat!!