Despre mine

web designer

heyoo! Eu sunt

RADU BELU,
Web designer & developer

#1

Cine sunt?

Sunt un web designer & developer plin de entuziasm si imaginatie, stabilit in frumosul oras Cluj Napoca, cu experienta vasta in web design, graphic design si constultanta afaceri.

#2

Garantia mea?

Lucrez de peste 5 ani in domeniul web designului, al antreprenoriatului, in domeniul IT-ului si al publicitatii, cu multe proiecte personale reusite si 117 clienti multumiti de serviciile mele. Garantia mea este seriozitatea.

#3

In ce cred?

Cred in faptul ca invatatul nu se opreste niciodata si sunt interesat sa invat mereu noi tehnologii si limbaje de programare care ma ajuta sa dezvolt proiecte mai bune pe viitor.

ce face un web designer

Web Designer

Un web designer creeaza website-uri si pagini web folosind un mix de elemente de design: text, imagini, animatii si video-uri. Un web designer poate crea de la zero un site sau poate updata designul si structura unui site existent – toate acestea reprezinta servicii de web design.

Iata cateva dintre responsabilitatile unui web designer:

>> Se ocupa de designul vizual si de layout-ul site-ului. Cu ajutorul planurilor sau a hartii site-ului, web designerul organizeaza continutul website-ului.

>> Realizeaza web design pentru afisarea pe mobil. Web designerul se ocupa si de felul in care paginile web vor arata pe dispozitivele mobile.

>> Creeaza fisiere mockup statice. Web designerul creeaza imagini care vor reprezenta look-ul final al webpage-ului.

>> Editeaza imagini. Una dintre responsabilitatile unui web designer este si de a edita imaginile care vor aparea pe site.

>> Foloseste limbaje specifice pentru designul web. Web designerul foloseste HTML si CSS pentru a implementa si a testa design-urile realizate in browsere.

Web Design

Web design reprezinta procesul de creare a unui website, proces care cuprinde mai multe aspecte, precum structura site-ului sau designul grafic. Website-urile sunt create folosind un limbaj numit HTML (HyperText Markup Language). Web designerii folosesc tag-uri HTML care definesc continutul si metadata din fiecare pagina a site-ului. Structura si aspectul elementelor prezentate pe o pagina sunt definite prin intermediul CSS (Cascading Style Sheet), coduri care sunt folosite pentru a stiliza paginile web. Astfel, majoritatea website-urilor includ atat HTML, cat si CSS, de care depinde felul in care fiecare pagina a unui site se va afisa in browser. 

Ce înseamnă un website de succes

Exista anumite principii ce tin de web design, care, daca sunt respectate, contribuie in mare masura la succesul unui website:

>> Trebuie sa fie user-friendly (sa poata fi accesat usor, iar actiunile realizate pe site sa poata fi realizate, la randul lor, cu usurinta)

>> Trebuie sa fie responsive (un webdesign responsive foloseste coduri pentru a schimba automat elemente de design, in functie de marimea ecranului)

>> Trebuie sa fie optimizat SEO (Google afiseaza site-urile cele mai relevante si mai calitative pagini pentru cel care realizeaza o cautare).

EXPERIENTA

Aptitudini

WORDPRESS

100

EXPERIENTA IN WORDPRESS

WOOCOMMERCE

97

EXPERIENTA IN WOOCOMMERCE

COREL DRAW

95

EXPERIENTA IN COREL DRAW

HTML

100

EXPERIENTA IN HTML

CSS

99

EXPERIENTA IN CSS

CANVA

100

EXPERIENTA IN CANVA

10% REDUCERE

Daca apelezi la mine pentru realizarea mai multor servicii, iti voi face un pret special. Pretul total al serviciilor comandate de tine va primi o reducere de 10%. Pentru ca vreau sa fii un happy client si vreau o colaborare de lunga durata cu tine.

web designer

23.12.2023 – 07.01.2024

CONCEDIU

ERA MUSAI SA-MI IAU CONCEDIU.

SAU SA-MI DAU. (tot aia e)

Oferta Iepurasului

Magazin Online + Optimizare SEO = 4.000 lei

⇒  comanda acum!

error: Conținutul este protejat!!